• Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Rechtsgebieden - Punt van Hapert Advocaten - in AmsterdamOndernemingsrecht

Rechtsgebieden - Punt van Hapert Advocaten - in AmsterdamOndernemer &
echtscheiding

Rechtsgebieden - Punt van Hapert Advocaten - in AmsterdamArbeidsrecht

Rechtsgebieden - Punt van Hapert Advocaten - in AmsterdamVastgoed

Commercieel procesrecht

Punt & Van Hapert Advocaten voert procedures en adviseert over alle in het bedrijfsleven voorkomende geschillen over de uitvoering van zakelijke contracten. Daarbij valt te denken aan geschillen over koopovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, franchiseovereenkomsten, agentuur- en distributieovereenkomsten, aanneemovereenkomsten, zekerheidscontracten, samenwerkingsovereenkomsten, overnamecontracten (fusies en overnames), (bank)garanties en algemene voorwaarden. De aansprakelijkheid van rechtspersonen en bestuurders, zowel in als buiten faillissement, behoort eveneens tot ons werkterrein.

Ondernemer & echtscheiding

‘Echtscheiding voor ondernemers’ vormt een hoofdpijler op ons kantoor. Een team van drie specialisten staat u vanaf het begin voor of achter de schermen deskundig bij. Ondernemers verdienen namelijk specifieke kennis op deze specifieke sectie van het familierecht. Ons kantoor is gespecialiseerd in complexe echtscheidingen. Onze ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring stelt ons in staat om telkens een stap vooruit te denken en te anticiperen op mogelijke gevolgen.

Ondernemingsrecht

Punt & Van Hapert Advocaten heeft ruime ervaring in het procederen en adviseren op het gebied van ondernemingsrecht. Wij behandelen voor onze cliënten alle soorten geschillen binnen de onderneming, zoals tussen aandeelhouders onderling, tussen aandeelhouders en het bestuur van een B.V. of N.V. (alsmede een stichting, vereniging of coöperatie) of tussen vennoten in een VOF of een maatschap. Daarnaast kunnen wij u specifiek adviseren bij overnames en het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en vraagstukken op het gebied van corporate governance.

Arbeidsrecht

Binnen het brede spectrum van het arbeidsrecht is Punt & Van Hapert gespecialiseerd in het ontslagrecht. Dus in die gevallen waarin partijen niet meer met elkaar door één deur kunnen. Onrust op de werkvloer is zowel schadelijk voor een werknemer als een werkgever. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid over hoe daar een einde aan komt. Het helpt daarbij indien wij u aan de vooravond van een geschil adviseren over de kansen en de aanpak. Dat kan rechtstreeks, of op de achtergrond.

Vastgoedrecht

Punt & Van Hapert Advocaten procedeert en adviseert over de gehele breedte van het vastgoedrecht. Daarbij gaat het zowel om commercieel vastgoed als eigen woningen van particulieren, al dan niet in een Vereniging van Eigenaars. Wij treden op voor vastgoedbeleggers, (vermogende) particulieren, verhuurders, huurders, projectontwikkelaars, aannemers, makelaars en architecten.

“Essentieel is de tevredenheid bij cliënten. De ene keer ligt er uiteindelijk winst vanuit een rechterlijke uitspraak, de andere keer vanuit een mooi schikkingsresultaat. “

Bel ons