• Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Ondernemingsrecht

Ondernemer &
echtscheiding

Arbeidsrecht

Vastgoed

Lisanne Kesting

Advocaat

Lisanne heeft aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd waar zij als specialisatie de master privaatrecht heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages doorlopen in binnen- en buitenland op gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam en op Curaçao.

Na haar afstuderen is Lisanne werkzaam geweest bij de grootste vastgoedonderneming van Flevoland. Tijdens haar dienstverband volgde zij bij de overkoepelende organisatie een Management Trainee Programma.

Omdat haar interesse niet alleen lag in de verhuursector maakte zij in 2018 haar intreden in de advocatuur. Lisanne begon haar carrière bij een klein advocatenkantoor in de binnenstad van Amsterdam en behandelde hier een breed scala aan rechtsgebieden. Tijdens haar algemeen civiele opleiding heeft zij veel geprocedeerd en hierdoor kennis kunnen maken met de vele kanten van het recht. Haar cliëntenbestand bestond uit kleine en (middel)grote bedrijven en uit particulieren.

Na drie jaar maakte zij de keuze om over te stappen naar Punt & Van Hapert Advocaten waar zij zich richt op algemeen verbintenissenrecht waaronder arbeidsrecht in het bijzonder.

Lisanne kenmerkt zichzelf als een gedreven en ambitieuze advocaat. Door middel van haar kritische frisse blik is zij in staat om een creatieve oplossing te vinden voor uiteenlopende vraagstukken van haar cliënten. Met haar nuchtere instelling probeert zij eerst een praktische oplossing te bereiken. Lisanne staat voor juridische professionaliteit en een heldere aanpak. Ze is een ondernemende advocaat die gaat voor resultaat. Uw zaak wordt persoonlijk en duidelijk opgelost.

Bel ons