• Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Ondernemingsrecht

Ondernemer &
echtscheiding

Arbeidsrecht

Vastgoed

Commercieel procesrecht (commercial litigation)

Punt & Van Hapert Advocaten voert procedures en adviseert over alle in het bedrijfsleven voorkomende geschillen over de uitvoering van zakelijke contracten. Daarbij valt te denken aan geschillen over koopovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, franchiseovereenkomsten, agentuur- en distributieovereenkomsten, aanneemovereenkomsten, zekerheidscontracten, samenwerkingsovereenkomsten, overnamecontracten (fusies en overnames), (bank)garanties en algemene voorwaarden. De aansprakelijkheid van rechtspersonen en bestuurders, zowel in als buiten faillissement, behoort eveneens tot ons werkterrein.

Onze cliënten zijn actief binnen vele verschillende branches. Daartoe behoren onder meer vastgoedondernemingen, bouwbedrijven, ziekenhuizen, ZBC’s, beleggingsfondsen, softwarebedrijven, handelsondernemingen, transportbedijven, horeca-ondernemingen, accountants, reclamebureaus, consultancybedrijven en kunsthandelaren. Verder vertegenwoordigen wij voetballers, zaakwaarnemers en voetbalclubs in het kader van (internationale) spelerstransfers. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië.

Tot de specialismen van Punt & Van Hapert Advocaten behoort ook het beslag- en executierecht. De praktijk leert dat het tijdig en effectief leggen van conservatoir beslag op (bijvoorbeeld) bankrekeningen of onder opdrachtgevers een probaat middel is om te voorkomen dat u later achter het net vist. Ook voeren wij executieprocedures, waarbij valt te denken aan geschillen over hypotheek- en pandrechten en aan de tenuitvoerlegging van rechterlijke uitspraken.

Tot slot begeleiden wij bedrijven van begin tot eind bij de invordering van openstaande facturen (incasso). Gedeeltelijk op het resultaat gerichte prijsafspraken behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Neem contact op met één van onze specialisten:

Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Martijn Punt
Partner

Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Ruben Kaatee
Partner

Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Judith Schol
Advocaat

Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Tom de Bruin
Advocaat

Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Kirsten Willms
Advocaat

“Essentieel is de tevredenheid bij cliënten. De ene keer ligt er uiteindelijk winst vanuit een rechterlijke uitspraak, de andere keer vanuit een mooi schikkingsresultaat. “

Bel ons