• Punt van Hapert Advocaten - Advocatenkantoor in Amsterdam

Ondernemingsrecht

Ondernemer &
echtscheiding

Arbeidsrecht

Vastgoed

Carmen de Koning

Advocaat

Carmen is sinds 2019 verbonden aan Punt & Van Hapert Advocaten en is werkzaam als advocaat binnen de sectie Ondernemer & Echtscheiding. Carmen houdt zich voornamelijk bezig met (echt)scheidingen, alimentatiegeschillen, gezags- en omgangskwesties en kinderbeschermingsmaatregelen.

Zij is regelmatig betrokken bij het adviseren en bijstaan van particulieren, waaronder ook ondernemers, in hun echtscheiding en bijkomende kwesties. Cliënten typeren Carmen als een persoonlijk betrokken advocaat die gedreven en resultaat- en oplossingsgericht te werk gaat. Zij voorziet cliënten van een helder en deskundig juridisch advies.

Carmen heeft haar studie gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij de master Rechtsgeleerdheid, accent privaatrecht, in 2019 heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft Carmen kennis en ervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren als student-stagiaire en juridisch medewerker. Daarnaast heeft Carmen zich zes maanden ingezet als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk, team gezinshereniging.

Bel ons